• Français
  • Nederlands

Sterk in ambachtelijk onderhoud

SINDS 1919

Traditionele knowhow

Op basis van ingrediënten van weleer

Gebruiksklare producten

Ecocert-gecertificeerde producten

Wat ons kenmerkt

Logo Briochin
STERK IN AMBACHTELIJK ONDERHOUD SINDS 1919

Doeltreffendheid gebaseerd op de kracht van ingrediënten van weleer

Gebruiksklare producten, eenvoudig in het gebruik

Meer dan een eeuw traditionele knowhow

Alle knowhow van weleer

Authenticiteit, ons handelsmerk.

Sinds 1919 wenden we de knowhow van de Franse ambachtelijke drogist aan en ontwikkelen we natuurlijke producten zonder overdaad. Wat ooit als winkeltje is begonnen, is nu een fabriek die doeltreffende producten vervaardigt en verkoopt, en die graag slimme tips doorgeeft.

Knowhow is getuigen van gezond verstand.

Onze recepten van weleer zijn nog nooit zo actueel geweest als nu; we vernieuwen elke dag om traditionele producten te kunnen aanbieden die zijn gebaseerd op gezonde en eenvoudige ingrediënten die allang hun nut hebben bewezen. Geen reclame voor miraculeuze middeltjes, maar natuurlijke en doeltreffende gamma’s, met fabrieksgeheimen die al generaties lang worden doorgegeven.

Jacques Briochin

Jacques Briochin

Wij dragen elke dag weer zorg voor je huis

De kracht van ouderwetse
ingrediënten

Briochin,

ZEEP DIE VER TERUGGAAT IN DE TIJD…

1913 luidt het begin in van een groots verhaal.
Waskoopman Raoul Renaud maakt zijn allereerste zeep en doorkruist Bretagne met zijn vrachtwagentje om dit product aan de man te brengen. Het slaat enorm aan en in 1919 roept hij zijn merk ‘Briochin’ in het leven en werkt nieuwe samenstellingen uit.
Geleidelijk aan begint hij zepen en schoonmaakproducten van uitstekende kwaliteit te fabriceren op basis van doeltreffende traditionele ingrediënten: bruine zeep, azijn, zuiveringszout, kristalsoda…

Onze recepten van weleer zijn nog nooit zo actueel geweest als nu; we vernieuwen elke dag om traditionele producten te kunnen aanbieden die zijn gebaseerd op gezonde en eenvoudige ingrediënten die allang hun nut hebben bewezen.
Geen reclame voor miraculeuze middeltjes, maar natuurlijke en doeltreffende gamma’s, met fabrieksgeheimen die al generaties lang worden doorgegeven.

Onze belofte

Contact

EEN PROBLEEM MET OF EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?

Stuur je bericht met behulp van dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.